тел.: + 38 (047) 443-03-59 | e-mail: gazpolimerkomplekt@gmail.com

Висока продуктивність завдяки інноваційному тороїдальному трансформатору з активним охолодженням. Неймовірно яскравий TFT екран з високою роздільною здатністю діагоналлю 4.3”: висококонтрасний графічний дисплей залишається читабельним навіть в найнесприятливіших умовах освітлення і з будь-якої позиції. Зберігання в пам’яті до 1000 протоколів зварювання. Виведення інформації в форматі PDF за допомогою стандартного USB-накопичувача. Інтуїтивно зрозуміла навігація по меню. З висновком повідомлень про помилки і звуковим сигналом для контролю статусу користувачем. Подовжені зварювальний (4м) і силовий (5м) кабелі для максимально вільного переміщення по будівельному майданчику. У комплектації з новим міні-сканером або з перевіреним часом зчитувальним олівцем. Міцна конструкція для роботи в жорстких умовах. Нова геометрія корпусу також дозволяє працювати апарату в нахиленому положенні для зручності. Безперервний моніторинг всього процесу зварювання і всіх функцій апарату Функція попередньої перевірки FRIAMAT preCHECK: найбільш передбачувана зварювання. FRIAMAT автоматично визначає, чи можлива наступна зварювання до кінця.  

                                                               Характеристики Friatec  FRIAMAT PRINT ECO та FRIAMAT PRIME ECO                                                                           

Як і всі інші апарати FRIAMAT гарантує досконалу комбінацію високої продуктивності з легким і безпечним управлінням. Зварювальний апарат також надає можливість здійснювати протоколювання зварювання і зворотного відстеження:

ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ

ПРОСТА Передача даних: FRIAMAT print eco оснащений продуманим USB-інтерфейсом і таким чином забезпечує передачу даних відповідно до сучасним вимогам техніки. Дані переносяться на Ваш комп’ютер, де оператор може обробити інформацію за допомогою програмного забезпечення FRIATRACE

Після зчитування штрих-коду зворотного відстеження, який є на кожному фітингу FRIALEN, апаратом FRIAMAT документуються всі дані з цього фітинги, а за допомогою програмного забезпечення FRIATRACE дані можуть оброблятися.

Про компанію

ПП «Газполімеркомплект» — здійснює монтаж та комплектацію поліетиленових трубопроводів будь якої складності. 

Контакти

ТЕЛ/ФАКС :
+ 38 (047) 443-03-59
МОБІЛЬНИЙ :
+ 38 (067) 504-99-24

Закрыть меню